header3

Crepi gevel schoonmaken

Wilt u uw crepigevel laten schoonmaken door experts? Schakel dan de professionals van Softwash Totaal uit Den Haag in. Wij gaan bij elke crepigevelreiniging snel en professioneel te werk. Een gevel die bezet is met crepi kan doorheen de jaren namelijk heel wat te verduren krijgen. Denk hierbij aan roet, schimmels, algen en mossen. Doordat een crepigevel heel egaal is, is deze vervuiling sneller zichtbaar dan op een andere gevel. Wij zorgen ervoor dat uw gevel uit crepi er weer uitziet als nooit tevoren.


Lagedrukreiniging
Biologisch afbreekbare producten
Hoogwaardige technologie

Wilt u graag meer weten over onze diensten?

Hoe gaan we te werk als we uw crepigevel schoonmaken?

Er zijn verschillende manieren waarop we een crepigevelreiniging uitvoeren. Afhankelijk van wat voor bepleistering er gebruikt is, dient uw gevel schoongemaakt te worden op een andere manier. Weet u niet welke crepi er werd gebruikt voor uw gevel? Geen probleem, onze experts komen langs en kijken welke techniek zij het beste kunnen gebruiken. Zo kan het zijn dat wij uw crepigevel schoonmaken met de hogedrukreiniger, of we gaan wat zachter te werk. Geen klus is ons te veel! U kunt de gevel van uw bedrijfsgebouw laten schoonmaken, maar ook een crepigevelreiniging van uw woning behoort tot ons takenpakket.

gevel

Uw pand als nieuw met softwash totaal!

Schakel ons in

Wilt u er zeker van zijn dat uw crepigevel grondig en veilig gereinigd wordt? Twijfel dan niet langer en schakel ons team in voor het schoonmaken van uw crepigevel. Vul ons contactformulier in of bel ons op het nummer 085 060 1014. Wij komen dan zo snel mogelijk langs voor uw crepigevelreiniging of andere dak- gevelreinigingsdiensten.

softwash logo

100% biologisch afbreekbaar

Water en energie besparend

Langer blijvende resultaten    × WhatsApp ons