header3
OVER ONS

Wie zijn wij

Al ruim 15 jaar runnen wij onze glazenwasserij en schoonmaakbedrijf. Als ondernemers zijn wij constant op zoek naar nieuwe innovaties op het gebied van reinigen.

Zo kwamen wij in contact met SoftWashSystems Benelux, die het revolutionaire SoftWash Systeem vanuit Amerika naar Nederland heeft gehaald. En ook ons heeft overtuigt van de verbluffende resultaten!

Wij zijn bevoorrecht om met een groep zeer gemotiveerde, uiterst professionele, partners samen te mogen werken. SoftWash Totaal en onze partners streven ernaar de allerbeste te zijn in wat zij doen. De mate van professionalisme is dusdanig hoog dat het zich met geen enkel ander reinigingsconcept laat vergelijken.

Door ons aan te sluiten bij SoftWash Systems Benelux committeren wij onszelf aan een strikt trainingsprogramma welke uniek is in de gehele branche. Tevens gebruiken wij alleen apparatuur en speciale door SoftWash Systems ontwikkelde chemicaliƫn. Wij houden ons aan strikte protocollen die vereist zijn in onze branche. Zo bent u als opdrachtgever ervan verzekerd dat u altijd een goed opgeleide professional inhuurt voor het uitvoeren van uw exterieur behandelingen.

Dit is de kwaliteit waar Softwash Totaal voor staat!

100% biologisch afbreekbaar

Water en energie besparend

Langer blijvende resultaten

Uw pand als nieuw met softwash totaal!

× WhatsApp ons