header3

De kosten van een gevelreiniging

Vraagt u zich af wat een grondige gevelreiniging u zal kosten? Wel, de exacte prijs van een gevelreiniging is afhankelijk van heel wat factoren. Bij Softwash Totaal uit Den Haag zoeken wij dan ook samen naar een op maat gemaakte oplossing. Zo weet u duidelijk welke kosten er zullen zijn en wat u ervoor terugkrijgt.


Lagedrukreiniging
Biologisch afbreekbare producten
Hoogwaardige technologie

Wilt u graag meer weten over onze diensten?

De soort methode van gevelreiniging bepaalt de kosten

De kosten van een gevelreiniging hangen dus af van verschillende factoren. Als eerste verschilt de prijs natuurlijk afhankelijk van welke reinigingsmethode u kiest. Dat hangt vaak af van hoe grondig uw gevel schoongemaakt moet worden. Niet elke gevel is er even erg aan toe en dus niet elke gevel vraagt om dezelfde reiniging. Zandstralen kost bijvoorbeeld meer dan stoomreinigen. Wij komen dan ook langs om uw gevel te bekijken en zo de kosten te bepalen. Verder is uiteraard de locatie en de grootte van uw gevel van groot belang. Een gevelreiniging uitvoeren op een rijwoning zal minder kosten dan een vrijstaande villa. Het is dan ook zo dat wij zowel de exacte prijs van uw dakonderhoud als uw gevelreiniging pas bepalen na een gesprek en eventueel bezoek.

gevel

Uw pand als nieuw met softwash totaal!

Vraag een offerte aan

Als u de exacte kosten wilt weten van een gevelreiniging, dan raden wij u aan om een offerte aan te vragen via ons contactformulier. Via die weg kunt u alle m gelijk contact met u op om de exacte prijs te bepalen. Als u daarna nog steeds interesse heeft in onze dak- en gevelreiniging komen wij met veel plezier langs!

softwash logo

100% biologisch afbreekbaar

Water en energie besparend

Langer blijvende resultaten    × WhatsApp ons