header3

Stucgevel laten schoonmaken

Hoofding laag

Wilt u de stucgevel van uw gebouw in Wassenaar of elders in Zuid-Holland laten schoonmaken? Onze Softwash Systems-aanpak combineert veilige lagedrukreiniging met biologisch afbreekbare producten bij stucgevelreiniging. Hierdoor ontstaat er geen schade wanneer wij de stucgevel van uw pand in Wassenaar, gelegen in provincie Zuid-Holland, reinigen. Wilt u ook uw gestucte gevel veilig laten reinigen door het professionele en vakkundige team van Softwash Totaal uit Den Haag in de omgeving van Wassenaar, in Zuid-Holland? Ontdek dan snel onze mogelijkheden voor het reinigen van een stucgevel.


Lagedrukreiniging
Biologisch afbreekbare producten
Hoogwaardige technologie

Wilt u graag meer weten over onze diensten?

Uw stucgevel laten schoonmaken zonder schade

Ons team is gespecialiseerd in het reinigen van een gestucte gevel zonder deze te beschadigen. Wij maken dan ook geen gebruik van hogedrukreiniging en werken uitsluitend met 100% biologisch afbreekbare reinigingsproducten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij het beste resultaat te behalen bij iedere opdracht. Het laten schoonmaken van de stucgevel draagt bij aan een verzorgde uitstraling. Wilt u uw gestucte gevel laten schoonmaken door mensen met expertise in dak- en gevelreiniging? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

gevel

Uw pand als nieuw met softwash totaal!

Stucgevelreiniging met lage druk

De Softwash Systems-methode is, in tegenstelling tot hogedrukreiniging, de perfecte manier om een stucgevel of crepigevel mee te laten schoonmaken. Tijdens de milieuvriendelijke reinigingsaanpak gebruiken wij 100% biologisch afbreekbare producten en verwijderen we vuil, spinnenwebben, schimmels en nog veel meer zaken die niet thuishoren op uw gevel. Door tijdens de stucgevelreiniging gebruik te maken van lage druk, hoeft u zich geen zorgen te maken over beschadiging aan uw gestucte gevel.

Laat door ons een vrijblijvende offerte opstellen

Wilt u ook uw gestucte gevel laten reinigen? Ons ervaren team staat klaar om dit type gevelreiniging uit te voeren. Maak vandaag nog een afspraak voor uw stucgevelreiniging door te bellen naar het nummer 085 060 1014. Als u ons contactformulier invult, stellen wij ook met veel plezier een offerte op voor het schoonmaken van uw stucgeven. Zo heeft u op voorhand een idee van de kosten om een gestucte gevel te laten reinigen.

100% biologisch afbreekbaar

Water en energie besparend

Langer blijvende resultaten    × WhatsApp ons