header3

Gevelonderhoud

Door belang te hechten aan periodiek gevelonderhoud, creëert u niet alleen een nette gevel, maar ook eentje die lang zal meegaan. Wij bij Softwash Totaal uit Den Haag hebben een professioneel team klaar staan die met veel plezier regelmatig langskomen om uw gevel te onderhouden. Meer nog wij geven u enkele handige tools om ervoor te zorgen dat met wat klein onderhoud uw woning stijgt in waarde.


Lagedrukreiniging
Biologisch afbreekbare producten
Hoogwaardige technologie

Wilt u graag meer weten over onze diensten?

Waarom is gevelonderhoud zo belangrijk?

Als bedrijf gespecialiseerd in dak- en gevelreiniging, weten wij als geen ander hoe verschillende weersomstandigheden uw gevel stevig kunnen aantasten. Door te investeren in periodiek gevelonderhoud zorgt u ervoor dat de gevel mooier oogt, maar ze ook langer intact blijft. Hierdoor verkleint u de kans op scheuren, vochtproblemen, schimmels, enzovoort. Door nu te investeren in het onderhouden van uw gevel, bespaart u er later weer wat geld mee uit. Meer nog u krijgt misschien meer voor uw woning, moest u deze ooit verkopen.

gevel

Uw pand als nieuw met softwash totaal!

Wat valt onder het onderhouden van uw gevel?

Als u ons inschakelt voor gevelonderhoud, dan kunnen wij volgende diensten voor u uitvoeren:

Daarbovenop gebruiken wij bij het onderhouden van uw gevel alleen maar biologisch afbreekbare producten en de beste technologieën. Hetzelfde geldt als wij uw dak komen onderhouden. Daar gaan wij met evenveel professionaliteit aan de slag.

Schakel ons in voor grondig onderhoud

Wilt u graag dat wij instaan voor uw gevelonderhoud? Wacht dan niet langer en schakel ons in door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar het nummer 085 060 1014. Via die weg kunt u een offerte aanvragen. Onze medewerkers maken dan zo snel mogelijk een afspraak om het onderhoud van uw gevel op te nemen.

100% biologisch afbreekbaar

Water en energie besparend

Langer blijvende resultaten    × WhatsApp ons