header3

Professioneel dakonderhoud

Reken op professioneel dakonderhoud dankzij Softwash Totaal uit Den Haag. Wij zijn experts in alles van onderhoud en reiniging van uw woning. Het onderhoud van uw dak kan ervoor zorgen dat uw dak langer meegaat en er goed blijft uitzien. Wij lokaliseren ook zaken die in de toekomst een probleem kunnen vormen, zodat ze snel verholpen kunnen worden.


Lagedrukreiniging
Biologisch afbreekbare producten
Hoogwaardige technologie

Wilt u graag meer weten over onze diensten?

Wat houdt ons professioneel dakonderhoud in?

Als wij langskomen voor professioneel dakonderhoud gaan wij eerst uw dak inspecteren. Tijdens deze inspectie kijken we naar mogelijke scheurtjes, lekkages of de aanwezigheid van bladeren en mos. Daarna kunnen we namelijk een beter plan van aanpak voorstellen. Voor het eerste onderhoud, stellen we vaak een grondige dakreiniging voor. Hierdoor is uw dak meteen stevig onderhouden, gaat die weer langer mee en zal alle mossen en bladeren verleden tijd zijn. Daarna kunnen we langskomen voor een wat kleiner onderhoud. Uw dakgoten reinigen, nieuwe coatinglaag voorzien of een kleine reparatie uitvoeren. Ook door het gebruik van de juiste producten, zorgt u ervoor dat uw dak er nog jaren goed blijft uitzien en u geen grote kosten bij uw volgende dakonderhoud moet verwachten.

gevel

Uw pand als nieuw met softwash totaal!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u ons inschakelen voor ons professioneel dakonderhoud? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier. Wij trachten u zo snel mogelijk een correcte prijs te geven en een afspraak te maken. Een team, gespecialiseerd in dak- en gevelreiniging komt dan ter plaatse om met de nodige zorgvuldigheid, expertise en professionaliteit uw dak te onderhouden. Als u tevreden bent van onze onderhoudsdiensten, kunt u ons meteen ook inschakelen voor uw gevelonderhoud.

softwash logo

100% biologisch afbreekbaar

Water en energie besparend

Langer blijvende resultaten    × WhatsApp ons