header3

Sandwichpanelen laten reinigen Zuid-Holland

Wilt u sandwichpanelen laten reinigen en woont u in de omgeving van Wassenaar of in de omgeving van een van onze andere werkgebieden in Zuid-Holland? Dan zit u goed bij Softwash Totaal, gevestigd in Den Haag. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte partner om sandwichpanelen te laten schoonmaken. Iedere opdracht weten wij tot een uitstekend eindresultaat te brengen dankzij onze lagedrukreinigingstechnieken. Ontdek wat ons team van gecertificeerde vakmensen voor u kan betekenen.


Lagedrukreiniging
Biologisch afbreekbare producten
Hoogwaardige technologie

Wilt u graag meer weten over onze diensten?

Sandwichpanelen laten reinigen door een ervaren team

Het laten reinigen van sandwichpanelen bij uw woning of bedrijfspand laat u met goed vertrouwen over aan ons bedrijf voor gevel- en dakreiniging. Door onze Softwash Systems-methode ontstaat er geen schade aan de sandwichpanelen of bijvoorbeeld tijdens de reiniging van een gevel. Door onze jarenlange ervaring en door te investeren in de Softwash-technieken, bent u altijd verzekerd van een intensieve en veilige reiniging zonder schade aan de oppervlakken.

Uw pand als nieuw met softwash totaal!

Sandwichpanelen laten schoonmaken met lage druk

Een hogedrukreiniger beschikt al snel over een druk tussen de 130 en 280 bar, waardoor uw sandwichpanelen schade kunnen oplopen. Bij de lagedrukreiniging treedt een waterdruk van slechts drie tot vijf meter op, wat vergelijkbaar is met een tuinslang. Hierdoor is het ook heel goed mogelijk om een gestucte gevel te reinigen. Daarnaast beschikt ons team uit Den Haag over de nodige kennis en technieken om tijdens het schoonmaken van sandwichpanelen uw bloemen en planten niet te beschadigen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in het laten reinigen van sandwichpanelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het contactformulier voor een offerte of maak een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden van het laten schoonmaken van uw sandwichpanelen met u te bespreken. Stel uw vragen indien u meer informatie wenst. Dat kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@softwashtotaal.nl.

100% biologisch afbreekbaar

Water en energie besparend

Langer blijvende resultaten    × WhatsApp ons