header3

Dak van uw bedrijfsgebouw laten schoonmaken

Wilt u het dak van uw bedrijfsgebouw laten schoonmaken? Dan kunt u Softwash Totaal uit Den Haag inschakelen om het dakonderhoud en de dakreiniging van uw bedrijfsgebouw of bedrijfsgebouwen voor onze rekening te nemen. Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring als glazenwasser en schoonmaakbedrijf. Als eigenaar van een bedrijf kunt u dus op uw beide oren slapen, dat wij deze klus kunnen klaren.


Lagedrukreiniging
Biologisch afbreekbare producten
Hoogwaardige technologie

Wilt u graag meer weten over onze diensten?

Waarom kunt u best het dak van uw bedrijfsgebouw regelmatig laten schoonmaken?

Als bedrijf is het belangrijk dat u een goede eerste indruk maakt bij bezoekers/klanten. Alles start dan ook met het uitzicht van de buitenkant van uw bedrijfsgebouw. Na verloop van tijd kan uw dak er bijvoorbeeld heel vuil en nat uitzien. Een dak vol viezigheid kan klanten een slechte eerste indruk geven. Daarom is het dan ook een goed idee om het dak van uw bedrijfsgebouw regelmatig te laten schoonmaken. Ons bedrijf in dak- en gevelreiniging staat garant voor een professionele dakreiniging van verschillende bedrijfsgebouwen. Wij komen langs bij uw bedrijfsgebouw en voeren een grondig dakonderhoud uit. Hierbij kijken we naar de staat van uw dak en laten we hem, aan de hand van enkele producten, er weer uitzien als nooit tevoren. Als u het dak van uw bedrijfsgebouw door ons gaat laten schoonmaken, rekent u altijd op expertise en voorzichtigheid. Uw wilt namelijk niet dat er schade aan uw bedrijfsgebouw of bedrijfsgebouwen ontstaat bij een dakreiniging of dakonderhoud. Ook voor uw woning staan wij klaar voor:

Onze missie is om uw bedrijfsgebouw er weer stralend uit te laten zien! Dat doen wij door uw dak onder handen te nemen of de gevel van uw bedrijfsgebouw schoon te maken.

Uw pand als nieuw met softwash totaal!

Laat uw bedrijfsgebouw weer stralen

Is het dringend tijd om het dak van uw bedrijfsgebouw te laten schoonmaken? Vraag dan een offerte aan via ons contactformulier voor onze dakreiniging en dakonderhoud voor uw bedrijfsgebouw of bedrijfsgebouwen. Wij maken zo snel mogelijk een afspraak om langs te komen en aan de slag te gaan op uw dak.

softwash logo

100% biologisch afbreekbaar

Water en energie besparend

Langer blijvende resultaten    × WhatsApp ons