header3
DIENSTEN

Professionele dakreiniging

Wanneer is dak reiniging nodig?

Sotwash Totaal uit Den Haag staat als dakreiniger garant voor een professionele en kwalitatieve dakreiniging. Is er een grondige reiniging van uw dak in Wassenaar of ergens anders in Zuid-Holland nodig? Dan helpen we u graag verder! Onze dakreiniging is energie- en waterbesparend en hierdoor zeer kwalitatief. Door de lagedrukreiniging ontstaat er geen schade aan het dak. Ontdek wat ons team van dakreinigers voor u kan betekenen.

Uw dak of dakpannen laten reinigen?

Professionele en kwalitatieve dakreiniging zonder schade

Geloof het of niet, maar op uw dak groeit van alles: mossen, algen, bacteriën, schimmel en andere vormen van viezigheid. Het is niet alleen lelijk, maar het eet ook uw dak weg. Veel mensen denken dat het geen schade aanricht aan uw dak, maar het is wetenschappelijk bewezen dat deze organismen zich voeden met dakbedekking. Het uitstellen van de reiniging van uw dak leidt mogelijk tot lekkages en andere vervelende problemen. Een dakreinigers van Softwash Totaal behandelt het dak van uw bedrijf of woning met hoogwaardige lagedruktechnologie en een speciale combinatie van 100% biologisch afbreekbare producten. Door het laten schoonmaken van uw dak, met onze methode voor professionele en kwalitatieve dakreiniging, ontstaat er geen schade en wordt het organisme tot in de kern aangepakt.

Na een reiniging kan uw dak er weer jaren tegen

Heeft u de afgelopen jaren uw dak niet regelmatig onderhouden? Dan kan het wel zijn dat er nood is aan een kwalitatieve dakreiniging door een professionele dakreiniger. Als u uw dak door ons gaat laten schoonmaken, kan uw pand er weer jaren tegenaan. Voorzie uw dak van een complete en professionele reiniging en maak een einde aan al dat vuil. Ons team in dak- en gevelreiniging komt vrijblijvend langs bij uw pand om de mogelijkheden te bespreken. Afhankelijk van het type dak, stellen wij een reinigingsmethode op. Hierdoor bent u gegarandeerd van het beste resultaat. U kunt ook een beroep doen op ons voor:

Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte

Wilt u uw dak laten schoonmaken door een dakreiniger met ervaring en expertise? Wij verzekeren u van een uitstekend en professioneel resultaat. Bekijk onze afgeronde projecten en ervaar zelf de voordelen van het laten schoonmaken van het dak van uw woning. Wij zijn actief op vele locaties en komen overal met een professionele en kwalitatieve dakreiniging. Vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen of neem contact met ons op indien u vragen heeft. Bel hiervoor naar 085 060 1014.

SoftWash Systems

Onze aandacht voor detail voor het reinigen en herstellen is de reden dat we hebben getraind en geïnvesteerd om een SoftWash Systems™ In-Network Professional te worden. SoftWash Systems heeft 27 jaar ervaring in eigen technologie, producten en educatie.

× WhatsApp ons